Sex

Hardcore Stories – The Nymphomaniac

Via internet letade jag efter en ny partner. Jag letade efter en kvinna som älskar att röra och bli rörd och som lätt uttrycker sina känslor. Els svarade på min profil. Hon verkade intressant för mig, för hon skrev i sin profil: ”Tänk på att jag är direkt. Jag gillar inte att skriva fram och tillbaka länge. Hör bara och se om ett klick följer. ”

Els skickade ett kort och direktmeddelande via dejtingsidan: ”Jag är vad du letar efter !!! Jag skulle vilja träffa dig!” Hon skrev inte mer. Jag gillar det vågade tillvägagångssättet, gjorde mig nyfiken. På hennes profil stod en bild av en vacker flicka: vackert ansikte, långt flytande ljusblont hår, mandelformade ögon med bara början på en lovande kurva. Fysiskt hade hon min uppmärksamhet och naturligtvis visste hon det om sig själv. Hennes personliga beskrivning matchade verkligen hennes budskap. Och hon hade rätt: jag kunde bara upptäcka hur hon är längre genom att ha kontakt med henne. Jag svarade genast på hennes meddelande. Jag fick svar senare på kvällen. Den här damen gillar att få saker gjorda: inte skicka många meddelanden fram och tillbaka, utan omedelbart ett telefonnummer som säger att hon skulle lägga sig klockan elva. Inbjudan kunde inte ha varit tydligare. Klockan var ännu inte klockan elva. Jag övervägde kort om jag skulle ringa eller inte. Jag tyckte att Els meddelande var för tydligt. 22.58 ringde jag till henne. När hon hörde mitt smeknamn Rossoberto var hennes reaktion: “Precis i tid, pojke”. Vi hade en mycket animerad konversation, berättade och frågade varandra mycket, och det var först vid midnatt som vi lade på. En tid gjordes. Om två dagar träffades vi på ett kafé på Neude i Utrecht.

Vädret var varmt, nästan 30C. Jag hade inget annat än rymliga shorts och en skjorta. Ungefär samma tid anlände vi till caféet. Vi kände igen varandra omedelbart. Hennes ansikte var vackrare än på bilden, medan det fortfarande såg fotogent ut. Els bar en kort blå kjol som hängde vid. Hon hade en snygg, passande blus som gav en push-up-effekt på grund av den skräddarsydda passformen under hennes bröst. Början på hennes barm på bilden var korrekt, uppskattade jag koppen C. Det som inte matchade den eleganta blusen var knappen för mycket som hon hade lämnat öppen. Utsikten var dock väl värt det.

Hennes tillvägagångssätt var utan tvekan. Inte från “Du måste vara Gert”, utan “Hej Gert, trevligt att träffa dig”. Hon räckte ut handen och följde – som jag hade förväntat mig och planerat – tre kyssar. Överraskningen var att hon omedelbart gav mig den tredje kyssen full på munnen och lade en hand på min hals, så att det tog lång tid för en introduktions kyss.

När jag äntligen ‘befriades’ sa jag, “Du gör mig inte besviken. Din första reaktion var omedelbar. Och nu också: du gillar verkligen en direkt strategi ”.

Els reagerade med ett leende: ”Jag överraskar många killar som jag tycker ser ut som jag. Man, du ser ännu bättre ut i verkligheten än på bilden. Då släpper jag mig gärna, jag låter dig inte fly så. ”

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *