Sex

Äktenskapsbrott – Camping i Belgien

Jag har campat någonstans i Belgien i 25 år. En ganska stor familjecamping där det är ganska mycket att göra på sommaren. Nu händer det bara så att jag förra veckan (första veckan tillbaka i skolan i Belgien) fortfarande hade en ledig vecka och så som alla semesterdagar var jag fortfarande närvarande i husvagnen; jag har en stor modern husvagn utrustad med alla bekvämligheter. Golvvärme, bubbelbadkar, dusch två rymliga sovrum och ett mindre.

Den tisdagmorgonen anländer en holländsk bil med en bogserad husvagn till traktorplatserna direkt över mig.

Efter att ha tittat runt från bilen ett tag bestämmer de sig tydligen för att stå rakt över mig. Jag är upptagen i trädgården i det ögonblicket och ser allt hända ur ögonkroken;

Hej granne: får jag vara din granne i några dagar;

 

Jag tittar upp och ser en lång (1,90 +) rödhårig holländsk kvinna. Smal; stor b kopp och smala ben. Nu dröjer jag inte vid ordet “jag”. Men senare visar det sig att hon verkligen menade sig själv.

Varsågod . något företag är aldrig borta.

Och lite senare parkeras husvagnen snyggt på plats med hjälp av flyttaren (en ny uppfinning på husvagnar); en timme senare är det snyggt monterat, elektriskt anslutet och markisen med markark är snyggt inställd och gjort stormbeständig.

När de kör iväg lite senare fortsätter jag med min trädgård. Ungefär en timme senare är de tillbaka och matvaror läggs i husvagnen och i lådan på dragstången.

Det är nu klockan fem och jag blir hungrig; inuti gör jag lite smörgåsar och med en stor påse chokladmjölk sätter jag mig vid trädgårdsbordet. Efter middagen går jag lite längre. Jag är nästan klar och vill fortfarande avsluta det idag.

Sedan ser jag hur kvinnan och hennes man går till bilen och han lägger en liten resväska i den. Jag hör dem säga något till varandra och sedan går mannen in och går;

Så granne, nu är det vi med oss ​​två.
Åh, och sedan din man
Han är på väg till Frankrike några dagar. Detta planterades och den resan kom oväntat emellan. Nu ser han: ja älskling, jag installerar dig där och sedan kör jag vidare. Kan vi ha kul tillsammans efteråt när jag kommer tillbaka
Tja, kul är annorlunda för dig.

Ett leende pryder hennes ansikte och tungan glider långsamt från mun till hörn av mun.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *